Van rustig tot kleurrijk en van klassiek tot modern. Met tegels kun je alle kanten op.

Ben je op zoek naar wand- of vloertegels? Bij Showroom Middelkoop laten we je graag ons ruime assortiment hoogwaardige tegels zien. Droom je van een landelijke of moderne badkamer? Of zoek je een manier om jouw hal op te fleuren met een Zuid-Europees mozaïek? Met tegels kun je alle kanten op. Onze specialisten in de Showroom staan voor je klaar om op basis van jouw wensen samen de perfecte wand- of vloertegels uit te kiezen.

 

Duurzaam en gemakkelijk

Met tegels kies je voor duurzaamheid en gemak. Bovendien zijn er eindeloos veel mogelijkheden qua kleur en motief. Door de juiste combinatie vloer- en wandtegels creëer je een unieke badkamer, helemaal naar jouw wensen. Kom naar onze Showroom in Werkendam om ideeën op te doen, mogelijkheden te bekijken en je te laten adviseren door ons team van specialisten.

 

Ons assortiment

Ben je benieuwd naar ons assortiment en laat je je graag adviseren over de mogelijkheden? Kom eens langs bij onze showroom in Buurmalsen, Werkendam of Zaltbommel.

Tip: Wil jij – als ZZP’er – jouw klanten een goed beeld geven van alle mogelijkheden met badkamers en sanitair? Verwijs hen door naar één van de showrooms van Middelkoop!

ZEKER. MIDDELKOOP

  • Groothandelsprijzen zonder pasje
  • Alleen topmerken en A-kwaliteit
  • Snelle en flexibele levering
  • 1 jaar omruilgarantie
  • De beste service op maat