Kasten waar je blij van wordt

Heb je specifieke wensen voor een echte eyecatcher in de woonkamer? Of zoek je naar een mooie kast voor extra opslagruimte op de slaapkamer? Bij dé Showroom van de gerenommeerde groothandel Middelkoop vind je de kast die je zoekt. We bieden onder andere kasten op maat van het Italiaanse merk Raffito. Door een mooie combinatie van houtsoorten en kleuren en door in te spelen op de huidige trends, ontwerpt Raffito kasten waar je blij van wordt. Ben je op zoek naar een unieke, stijlvolle kast met schuifdeur voor de woonkamer, slaapkamer, keuken of bijvoorbeeld op zolder onder een schuine wand? Alles is mogelijk! De specialisten van Middelkoop brengen jouw wensen in kaart en creëren – samen met jou – een unieke kast op maat.

 

Van schuifdeur tot kastinterieur

Een Raffito kast maak je compleet met kastinterieur. Alles kan! Kies een kleur die het beste past bij jouw stijl en kies bijvoorbeeld voor extra dikke interieurpanelen voor een robuuste uitstraling of juist voor een slank paneel bij een chique kastinterieur. Je kunt zelf aangeven waar de legplanken, lades, schoenenrekken, garderobestangen en vele andere accessoires mogen komen. Zien we je binnenkort bij ons in de Showroom?

 

Ons assortiment

Ben je benieuwd naar ons assortiment en laat je je graag adviseren over de mogelijkheden? Kom eens langs bij onze showroom in Buurmalsen, Werkendam of Zaltbommel.

Tip: Wil jij – als ZZP’er – jouw klanten een goed beeld geven van alle mogelijkheden met badkamers en sanitair? Verwijs hen door naar één van de showrooms van Middelkoop!

ZEKER. MIDDELKOOP

  • Groothandelsprijzen zonder pasje
  • Alleen topmerken en A-kwaliteit
  • Snelle en flexibele levering
  • 1 jaar omruilgarantie
  • De beste service op maat