Binnendeuren die sfeer toevoegen

Bij het inrichten van een woning denk je vaak niet gelijk aan het uitzoeken van (binnen)deuren. Terwijl binnendeuren wel degelijk een flinke impact hebben op de sfeer en stijl in huis. Ken je de prachtige paneeldeuren die je in veel jaren 30 huizen tegenkomt? Of de strakke (glazen) deuren met zwart stalen frame in een modern loft? Deze binnendeuren leveren een belangrijke bijdrage aan de sfeer in huis. In de Showroom van Middelkoop laten we je graag ons assortiment binnendeuren zien. Van vlakke deuren en boarddeuren tot paneeldeuren. Onze adviseurs denken graag met je mee en geven een eerlijk advies, zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen.

 

Buitendeuren & (sier)beslag

Wat is belangrijk bij het uitzoeken van een buitendeur? Houd je van landelijk, modern, industrieel of klassiek? Met of zonder glas? In onze Showroom laten we je graag diverse voordeuren, achterdeuren, balkondeuren, dubbele tuindeuren en garagedeuren zien. Ook kun je bij ons terecht voor (sier)beslag en hang- en sluitwerk. En heb je speciale wensen? Dan zoeken we samen naar een oplossing!

 

Ons assortiment

Ben je benieuwd naar ons assortiment en laat je je graag adviseren over de mogelijkheden? Kom eens langs bij onze showroom in Buurmalsen, Werkendam of Zaltbommel.

Tip: Wil jij – als ZZP’er – jouw klanten een goed beeld geven van alle mogelijkheden met badkamers en sanitair? Verwijs hen door naar één van de showrooms van Middelkoop!

ZEKER. MIDDELKOOP

  • Groothandelsprijzen zonder pasje
  • Alleen topmerken en A-kwaliteit
  • Snelle en flexibele levering
  • 1 jaar omruilgarantie
  • De beste service op maat