Zondag Gesloten
Maandag 06.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 06.00 tot 18.00 uur
Woensdag 06.00 tot 18.00 uur
Donderdag 06.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 06.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 07.00 tot 12.00 uur

Middelkoop in het land van Heusden en Altena

Onze nieuwste winkel in Werkendam is ingericht op basis van onze ervaringen – bijvoorbeeld wat betreft vindbaarheid van producten in de winkel – in Buurmalsen en Zaltbommel. Ook in Werkendam vind je de hoogwaardige producten zoals je van Middelkoop gewend bent. We zijn trots dat we met de winkel in Werkendam ook de regio Heusden en Altena kunnen voorzien van bouwmaterialen, gereedschap en bovenal onze betrouwbare en persoonlijke service.

 

Leren van klanten

Onze kennis en expertise uit Buurmalsen en Zaltbommel gebruiken we om de klant in Werkendam nóg beter te kunnen bedienen. Er gaat geen dag voorbij zonder nieuwe (en soms) lastige situaties in de bouw. Welk product is er nodig? Kan Middelkoop dit leveren? En wat als we het snel nodig hebben? Bij Middelkoop Werkendam proberen we deze vragen om te zetten in daadkrachtige service. Door goed te luisteren naar en samen te werken met klanten is vrijwel niets onmogelijk.

 

Kunstgras en Showroom

Uniek in onze vestiging in Werkendam zijn diverse soorten kunstgras. Van gloednieuw kunstgras tot (ongebruikte) reststukken in de vorm van coupons. Ons team in Werkendam helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes. Of dat nu gereedschap, verf, kleding of kunstgras is. Daarnaast hebben we sinds 2017 een prachtige Showroom met badkamermeubilair, vloeren, sanitair en nog veel meer in Werkendam. Pal naast de winkel. Hier zijn we best wel een beetje trots op. Afspraak? Niet nodig! Kom gewoon eens kijken! De koffie staat klaar.