“De professionele bouwmaterialenhandel”

Veelzijdig, deskundig, flexibel en vertrouwd.

Wie zijn wij?

Al ruim 50 jaar bieden we onze diensten aan als leverancier van professionele bouwmaterialen, gereedschappen, ijzerwaren, installatiemateriaal, sanitair, klimmaterieel, verf, kleding en leidingsystemen. St. Middelkoop en Zn. B.V. gaat verder waar een ander stopt. Een uniek bedrijf met een enorm assortiment dat bestaat uit ruim 35.000 artikelen.

We hechten grote waarde aan een hoogwaardig productniveau en kritische materiaalkeuze. Een snelle en optimale dienstverlening kenmerkt onze manier van werken. Persoonlijk contact staat hierbij centraal. Wij willen onze klanten echt leren kennen. Bovendien leren wij weer van de klant.

Met drie vestigingen in het midden van Nederland: Buurmalsen, Zaltbommel en Werkendam staat dagelijks een team van circa 60 professionele vakmensen voor je klaar. Je kunt met een gerust hart ieder technische probleem bij ons neerleggen. Wij doen er alles aan om dit voor je op te lossen! Heb je vraag? Klik dan hier voor ondersteuning.

Welkom! Zowel online in onze webshop als offline.

Middelkoop Logistiek

Geschiedenis

Steven Middelkoop was al jaren werkzaam in het slopersvak, toen hij in 1970 een moedig besluit nam. Hij startte zijn eigen sloopbedrijf. Het bleek de start van het huidige St. Middelkoop & Zn.


Eerste winkel in Buurmalsen

De wortels van St. Middelkoop liggen in Buurmalsen. We staan letterlijk dichtbij onze klanten in de Betuwe en weten daardoor wat er speelt. Naast het sloopbedrijf zijn we in Buurmalsen gestart met de verkoop van hoogwaardige bouwmaterialen, verf, bedrijfskleding en nog veel meer. Daarin groeien we nu nog steeds: er worden maandelijks nog circa vijftig nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd.


Groei in Zaltbommel
Vanaf 1992 staan Kees en Barend Middelkoop – de zonen van Steven – aan het roer van St. Middelkoop & Zn. Steeds meer mensen weten ons te vinden. Door de toenemende vraag wordt in 1998 de vestiging in Zaltbommel geopend. Ook hier voorzien we onze klanten graag van ons complete assortiment hoogwaardige bouwmaterialen. Vanuit Zaltbommel wordt tegenwoordig ook de complete logistiek verzorgd.


Middelkoop Verhuur óók voor particulieren
Daarna volgen de mijlpalen elkaar snel op. In 2009 wordt BZ verhuur opgericht, later hernoemd naar Middelkoop Verhuur voor de verhuur van een ruim assortiment bouwgereedschap en klimmaterieel.

Alles voor de allerbeste oplossing!
In 2014 openen we onze derde vestiging in het land van Heusden en Altena. Met de opgebouwde kennis en expertise van de filialen in Buurmalsen en Zaltbommel willen we de klanten in Werkendam nóg beter bedienen. In 2016 gaat onze webshop online en een jaar later wordt onze allereerste Showroom geopend in Werkendam.


Optimale klantbediening
In 2018 neemt de derde generatie Middelkoop – de broers Steven, Gijsbert, Barend en Henk – de leiding over. Hoewel er veel veranderd is, is onze missie dezelfde gebleven. We verzekeren onze klanten van de beste oplossing, zodat zij erop kunnen vertrouwen dat het werk door kan gaan. Daarbij is niets te gek. We zorgen graag voor maximaal maatwerk, bijvoorbeeld door het ontwerpen en leveren van complete installaties en systemen. Een veelgehoorde uitspraak in onze klantenkring is niet voor niets: ”Bij Middelkoop weet je dat het goed komt.” Dat maakt ons trots!

Heb jij je ook weleens afgevraagd waar de ‘St’ in onze naam voor staat? Je bent niet de enige! De ‘St´ staat voor Steven, de oprichter van ons bedrijf.