Zondag Gesloten
Maandag 06.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 06.00 tot 18.00 uur
Woensdag 06.00 tot 18.00 uur
Donderdag 06.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 06.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 07.00 tot 12.00 uur

Centraal gelegen in de Betuwe

Middenin de Betuwe vind je onze oudste vestiging: Middelkoop Buurmalsen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we dagelijks honderden klanten over de vloer krijgen uit Geldermalsen en omstreken. Bij Middelkoop Buurmalsen vind je een compleet assortiment bouwmaterialen, beregening, leidingsystemen, verf en nog veel meer. Misgrijpen komt zelden voor! En het team van Middelkoop Buurmalsen staat elke werkdag (vanaf 06.00 uur) én zaterdagochtend (vanaf 07.00 uur) voor je klaar met deskundig advies.

 

Onze experts

De kracht van Middelkoop Buurmalsen zit in de combinatie van A-merken en de expertise van de betrokken medewerkers. Juist daarom helpen wij onze bezoekers ook graag in de winkel. Voel je niet bezwaard om je (technische) probleem of project bij de specialisten neer te leggen. We denken graag met je mee!

 

Snel weer verder met je klus!

Om het nog makkelijker te maken kun je eenvoudig je benodigde materialen klaar laten zetten. Bestel snel, simpel en overal via de webshop of doe een belletje naar ons filiaal. Wij zetten het voor je klaar, zodat je direct weer door kunt naar je klus. Lekker snel en makkelijk. Met een uitgebreide Showroom, een gespecialiseerd zaagteam en een grote voorraad kunnen we je in Buurmalsen ongetwijfeld van dienst zijn. We hopen je snel te zien!