Zondag Gesloten
Maandag 06.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 06.00 tot 18.00 uur
Woensdag 06.00 tot 18.00 uur
Donderdag 06.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 06.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 07.00 tot 12.00 uur

Middelkoop pal naast de A2

Flexibiliteit kennen we bij Middelkoop Zaltbommel als geen ander! ”Als de klant maar geholpen wordt”, is ons motto. Vanwege de ideale locatie aan de A2 zien we bij Middelkoop Zaltbommel dagelijks klanten uit alle regio’s van Nederland. Van zzp’ers en inkopers van MKB-bedrijven tot lokale en regionale ondernemers en particulieren.

 

Snellere levering op locatie

Net als bij de andere Middelkoop filialen ligt er ook in Zaltbommel een enorm assortiment op je te wachten. Daarnaast is de complete logistieke afdeling van Middelkoop – ofwel: Middelkoop Logistiek – gevestigd in Zaltbommel. Het voordeel hiervan voor onze klanten? Nog snellere en flexibelere levering van producten op jouw gewenste locatie.

 

Gereedschap huren

Ben je voor een specifieke klus op zoek naar goed gereedschap? Geen paniek! Bij Middelkoop Verhuur kun je snel (en veel) gereedschap huren. Ook denken we graag mee met jouw (bouw)technisch probleem of uitdaging.

 

Onze webshop

Naast een professioneel verkoopteam zijn zowel het e-commerceteam als de marketingafdeling van Middelkoop gestationeerd in Zaltbommel. Onze tip: Check de webshop om te zien welke producten op voorraad liggen per Middelkoop locatie. Heel handig, want dan kun je van tevoren materialen laten klaarzetten op jouw gewenste locatie. Liever bellen? Je bereikt ons op 0418-684944.