Vijftig jaar geleden begon Steven Middelkoop een eigen sloopbedrijf in de bouw. Hoewel er inmiddels heel veel veranderd is, zijn een aantal belangrijke zaken opvallend gelijk gebleven. Graag geven we je een kijkje in onze bedrijfscultuur, ofwel: in wie we waren en wie we nog steeds zijn.

Warm familiebedrijf in hart en nieren

Middelkoop is (nog steeds) een familiebedrijf in hart en nieren. Onze relaties – van klanten en leveranciers tot businesspartners en medewerkers – zijn ons heel dierbaar. Wij zien hen als één grote familie. En voor familie sta je klaar. Je zorgt dat je altijd een oplossing hebt. Dat je écht helpt. Dat je er bent, eerlijk bent en advies geeft op een manier zoals niemand anders dat kan. Het komt dan ook geregeld voor dat klanten uitgebreid koffie komen drinken om bij te praten met onze medewerkers.


Direct en daadkrachtig helpen

Onze drie vestigingen bevinden zich allemaal in het rivierengebied. We staan letterlijk dichtbij onze klanten, waardoor we écht weten wat er speelt. Dat maakt dat we de juiste vragen stellen. Dat we de uitdaging van de winkelbezoeker vaak al begrijpen voordat het is uitgelegd. We staan elke dag in de startblokken om klanten direct en daadkrachtig te helpen. Daarbij zijn we 24/6 bereikbaar met unieke openingstijden vanaf 6.00 uur. Diverse vaste klanten hebben een vast aanspreekpunt.

 

Volop keuze. Altijd goed. Zeker Middelkoop.
Onze medewerkers krijgen interne opleidingen, zodat wij onze klanten van de laatste specialistische kennis kunnen voorzien. Ook staan wij altijd open voor nieuwe ideeën vanuit klanten, bijvoorbeeld ter uitbreiding van ons assortiment. Want samen bereik je meer. Dat zien we ook weer terug bij onze klanten, die geregeld andere klanten in de winkel van advies voorzien. Daarbij kunnen producten 365 dagen lang geruild worden en hebben we 24/6-afhaalpunten en 24/5-levering. Samen zoeken we naar een passende oplossing. Zo weet je zeker dat het bij Middelkoop altijd goed komt.