Sfeer creëren met een nieuwe vloer

Oriënteer je je op een nieuwe vloer in huis? Bij dé Showroom van de gerenommeerde groothandel Middelkoop ben je aan het juiste adres. Van laminaatvloeren en houten vloeren tot tegelvloeren. In onze Showroom vind je laminaat in verschillende designs van diverse topmerken. Gaat jouw hart sneller kloppen bij een authentieke houten (visgraat)vloer? We bieden een selectie vloeren van internationale allure van het merk Quick Step. Heb je interesse in een duurzame tegelvloer? Een vloer is enorm sfeerbepalend in huis. Onze specialisten staan voor je klaar om op basis van jouw wensen samen de perfecte vloer uit te kiezen.

 

Alles onder één dak

Wanneer je jouw droomvloer hebt uitgekozen, wil je deze zo snel mogelijk (laten) leggen. Naast vloeren bieden we je ook alle mogelijke zaken om snel aan de slag te gaan en om jouw vloer perfect te onderhouden en te reinigen. Denk aan anti-krasviltjes, ondervloeren, (laminaat)reinigers en dorpels. Kom eens kijken in onze Showroom en laat je inspireren! En heb je specifieke wensen? Dan doen we er alles aan om die voor je te realiseren.

 

Ons assortiment  

Ben je benieuwd naar ons assortiment en laat je je graag adviseren over de mogelijkheden? Kom eens langs bij onze showroom in Buurmalsen, Werkendam of Zaltbommel.

Tip: Wil jij – als ZZP’er – jouw klanten een goed beeld geven van alle mogelijkheden met badkamers en sanitair? Verwijs hen door naar één van de showrooms van Middelkoop!

ZEKER. MIDDELKOOP

  • Groothandelsprijzen zonder pasje
  • Alleen topmerken en A-kwaliteit
  • Snelle en flexibele levering
  • 1 jaar omruilgarantie
  • De beste service op maat